Pootaardappelen kopen door ze online te bestellen

Kies voor een ruim aanbod zaden bij Lemmers Zaadhandel

U bent bij Lemmers Zaadhandel op het juiste adres wanneer u een betrouwbare leverancier zoekt waar u voor een scherpe prijs zaden van pootaardappelen en plantuien koopt. Hart voor de zaak en kennis van onze producten zijn kernwoorden om ons te omschrijven. Neem direct de tijd om een kijkje te nemen naar onze webwinkel als u een volledig overzicht van onze producten zoekt.

Ook groentezaden kunt u online bij ons bestellen

Lemmers Zaadhandel staat als groothandel klaar om u te voorzien van een uitgebreid assortiment zaden voor uw tuin. Bij ons vindt u onder andere zaden voor pootaardappelen en plantuien. Wij nodigen u dan ook van harte uit onze hoge kwaliteit producten te bekijken op de website. Als u dit liever heeft, is het ook mogelijk onze winkel in Beneden Leeuwen te bezoeken. Als kwaliteitsbewuste hobbytuinders weten wij zeker dat wij u uitstekend kunnen helpen! Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen.

Lemmers Zaadhandel helpt u graag met:

  • Service, klantvriendelijkheid en veelzijdigheid;
  • Een helder overzicht van alle productgroepen;
  • Een grote diversiteit aan zaden;
  • Vakkennis en productinformatie;
  • Mooie zichtlocatie van de winkel.

Lemmers Zaadhandel helpt u graag

De webwinkel van Lemmers Zaadhandel is zo ingericht dat u gemakkelijk en snel kiest uit een uitgebreid aanbod zaden voor onder andere plantuien en pootaardappelen. Bezoek gerust onze winkel. U vindt de openingstijden op onze website. Wilt u meer weten over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel naar 0487 – 591377.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Bloemzaden kopen - Tuinzaden bestellen - Zaden kopen - Zaden online bestellen - Pootaardappelen bestellen online